Идеи за подаръци и пожелания

Ние от Стиходар сме тук, за да ви помогнем да направите любимите си хора щастливи и обичани. Затова сме подбрали няколко интересни предложения, от които да се вдъхновите:

Романтичен подарък

Заведете любимия/ата на романтична вечеря и когато настъпи подходящият момент, го/я очаровайте със стихотворение, специално посветено на него/нея. Можете да го връчите под формата на красиво любовно писмо и дори да му/ѝ го прочетете на глас. Гарантираме, че реакцията му/и ще е безценна!
Идеи за подаръци

Пожелания за рожден ден

Ако ваш приятел има рожден ден, изненадайте го със стихотворно пожелание с чувство за хумор, написано на весела картичка като допълнение към основния подарък. То може да е в ... прочетете повече
Идеи за подаръци

Поздрави за имен ден

Каквъв по-оригинален начин да зарадвате именника, а именно чрез ... прочетете повече
Идеи за подаръци

Пожелания за сватба

По случай сватба или нов дом може да поднесете своите поздравления на картичка с пожелателни стихове, придружени от бутилка хубаво вино или друг тематичен подарък. Можете да поръчате стандартно стихотворение за поздрав или акростих, който да образува вертикално имената на младоженците, думата Горчиво, или друго подходящо пожелание.
Идеи за подаръци

Пожелания за бебе

Поднесете поздравите си за новороденото бебче на ваши близки със симпатичен подарък и мило стихотворение, посветено на малкото човече. Така след като порасне, то ще си има собствено стихче, което ще може да прочете самичко.
Идеи за подаръци

Стихове за благодарност

Подарете на родителите си или друг скъп за вас човек стихотворение, изпълнено с топли думи на обич и признателност и поставено в красива рамка. Такъв мил жест ще ги изпълни с радост и умиление.
Идеи за подаръци

Писмо до приятел

Изпратете картичка по пощата с мило стихотворение до ваш близък, който е в чужбина или живее далеч от вас. По този начин ще  му покажете, че ви липсва и мислите за него.
Идеи за подаръци


Това са само малка част от идеите, които бихте могли да използвате. От вас очакваме да дадете воля на въображението си, за да сътворите още по-интересни изненади и с тях да направите момента незабравим, а ние ще ви помогнем с изпълнението.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg