Новини

Изненадай именик с персонален акростих, образуващ името му
Новини

Януари е месецът на имениците! За да направиш имения му/ѝ ден незабравим, изненадай своя специален именик с персонален акростих, образуващ неговото/нейното собствено име!

Само до края на януари се възползвай от страхотните ни предложения:

🎀 Акростих за име до 5 букви за 12.00 лв
🎀 Акростих за име над 5 букви за 15.00 лв
🎀 Дизайн и отпечатване върху луксозна хартия само за 5.00 лв

Можеш да поръчаш чрез улеснената ни форма за поръчка

Повече за акростиховете прочети тук ➡️ https://podarak-ot-stihove.alle.bg/стихотворенияПоръчай стихотворение и ние ще ти подарим дизайн и отпечатване
Новини

Коледа наближава и ако все още не сте решили как да зарадвате специален за вас човек с нещо необикновено и наистина емоционално, това наше предложение определено ще ви хареса!

Стоплете сърцето на ваш скъп човек с нещо много по-ценно от вещ! Подарете му несравнима емоция, като го изненадате с персонално стихотворение, изпълнено с топли думи на обич и признателност, сърдечни пожелания за предстоящата година, или пък закачлив поздрав с щипка жизнерадостен хумор.

Поръчайте сега и платете само стихотворението, а дизайна и отпечатването ние ще ви подарим като предколеден комплимент.* Направете своята поръчка ТУК като изберете желания от вас дизайн, който ние ще изработим и отпечатаме за вас напълно безплатно!

*Предложението се отнася за стихотворения с три и повече куплета и за акростихове с шест и повече реда и не включва транспортни разходи.


Ето и най-подходящите ни дизайни за предстоящите светли празници:
Нови красиви и стилни дизайни за печат на Вашите стихотворения!
        Ние от Стиходар сме приели за наша мисия да правим Вас и Вашите близки хора по-щастливи, затова работим неуморно в стремежа си към усъвършенстване. Развълнувани сме да Ви предложим нещо, което чудесно ще допълни и подсили въздействието на стиховете. Запознайте се с най-новата ни услуга - оформление и печат на вече готовите стихотворения върху качествена луксозна хартия с красиви и стилни дизайни, от които да избирате. Разгледайте над 40-те прекрасни дизайна за стихотворения във формат А4, като посетите галерията.


Участвай в най-новата ни игра и спечели стихотворение за любим човек
Новини
Спечели стихотворение за любим човек!

Участвай в най-новата ни игра и можеш да спечелиш персонално стихотворение, което ние от Стиходар ще напишем за твой близък човек! Ето правилата:

️1. Харесай нашата страничка => https://www.facebook.com/Stihodar/
️2. Отбележи в коментар под колажа от публикацията твой приятел, любим, роднина, или друг близък, на когото би подарил стихотворението.

https://www.facebook.com/Stihodar/photos/a.425293170870130.93751.424849644247816/1445050005561103/?type=3&hc_ref=ART5L7gKw4RucwbgGKDgV6UePu2WIXDzfaHIDHc2oiu2MfLWoIqYmTycYBjh4dzRnKI


Готово!!! Вече имаш страхотен шанс да зарадваш твой любим човек без повод! Играта продължава до 20 август, когато трима късметлии ще спечелят стихотворения.

Три коледни/ новогодишни пожелания на цената на две!

За наистина светли и вълнуващи празници, подаръците не са достатъчни...

Зарадвай трима от най-близките си хора с три уникални стихотворни пожелания в рими (по 2 куплета всяко) на цената на две - общо 30,00 лв. Поръчай още сега чрез формата за поръчка, защото...

нашите Коледни елфи-поети
са много добри, но и много заети! :)

Краен срок на специалното предложение: 30 декември 2016
Новини
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg